Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šťavnatý fazolový pekáček s uzenou krkovičkou

fotka Šťavnatý fazolový pekáček s uzenou krkovičkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Šťavnatý fazolový pekáček s uzenou krkovičkou:

250 g bílých fazolí  | 1 hlávka brokolice (500 g)  | 300 g uzené krkovičky  | 200 ml zakysané smetany  | 2 vejce  | 2-3 stroužky česneku  | 1 svazek petrželky  | 100 g balkánského sýra nebo fety  | dle potřeby: máslo na vymazání pekáčku  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Šťavnatý fazolový pekáček s uzenou krkovičkou:

Přes noc namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme. Brokolici rozebereme na malé růžičky a cca 4 minuty ji povaříme v osolené vodě, taktéž scedíme a promícháme s fazolemi. Uzenou krkovičku a balkánský sýr nakrájíme na kostičky, přidáme k fazolím a vše zalijeme zakysanou smetanou, v níž jsme rozkvedlali vejce, osolili (mírně -balkánský sýr je slaný!) a doplnili prolisovaným česnekem a jemně nasekanou petrželovou natí.
Směs přendáme do máslem vymazaného pekáčku a zapékáme při 200°C asi 40 minut.


Fotky receptu Šťavnatý fazolový pekáček s uzenou krkovičkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šťavnatý fazolový pekáček s uzenou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !