Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.03. 2019
Dnes má svátek Gabriel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Šťavnatý zákusek se smetanou

fotka Šťavnatý zákusek se smetanou
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Šťavnatý zákusek se smetanou:

3 vejce  | 200 ml oleje  | 200 g polohrubé mouky  | 150 g moučkového cukru  | 1 kypřící prášek  | 50 g kakaa  | 1 L mléka  | 2 vanilkové pudinky  | 500 ml kysané smetany  | 80 g cukru

Postup přípravy receptu Šťavnatý zákusek se smetanou:

Vejce vymícháme s cukrem, postupně přidáme olej, mouku s kypřícím práškem a kakao. Z mléka a pudinkových prášků uvaříme kaši a vlažnou ji vmícháme do těsta. Těsto rozetřeme na pomoučený plech a při 100 stupních pečeme asi hodinu.
Smetanu a moučkový cukr smícháme a rovnoměrně rozetřeme na upečený a vychlazený koláč.
Nakrájíme na čtverce.


Fotky receptu Šťavnatý zákusek se smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šťavnatý zákusek se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !