Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Steak podle Bruce Willise

fotka Steak podle Bruce Willise
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Steak podle Bruce Willise :

500 g hovězí svíčkové  | 200 g fazolových lusků  | 2-3 stroužky česneku  | 1 lilek  | 2 šalotky  | 1 rajče  | 1 paprika  | dle potřeby libeček  | dle potřeby zázvor  | dle chuti cukr  | dle chuti ústřicová omáčka  | dle chuti sójová omáčka  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Steak podle Bruce Willise :

Ze svíčkové připravíme 3 medailónky, lehce poklepeme, osolíme, opepříme, zakapeme sójovou omáčkou, olejem a necháme dvě hodiny proležet. Naložené maso prudce opečeme z obou stran na oleji. Na výpeku orestujeme fazolové lusky a přidáme nadrobno nakrájené rajče, papriku, měsíčky šalotky, kostky lilku, propasírovaný česnek a nudličky zázvoru. Osolíme, opepříme, přidáme cukr, střicovou omáčku a dusíme asi 3 minuty pod pokličkou. Zdobíme libečkem a podáváme s opečeným toastem.




Fotky receptu Steak podle Bruce Willise :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Steak podle Bruce Willise
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !