Postup přípravy receptu Steak s chutí buše :
Na rozpálenou pánev vložíme naporcovanou svíčkovou a pečeme po jedné straně dokud maso nezrůžoví. Akudžuru smícháme s pepřem, vyndáme steaky z pánve a směsí potřeme opečenou stranu. Přidáme olej a pečeme, až kořenící směs začne karamelizovat. Opakujeme i s druhou stranou steaku. Hotové maso odstavíme na 5 minut do předehřáté přikryté nádoby. Šťávu z pánve zalijeme červeným vínem, hovězím vývarem, osolíme a krátce povaříme. Mezitím na směsi oleje a másla orestujeme na pánvi sezamová semínka a houby nakrájené na plátky. Brokoliic necháme přejít varem, nakrájíme na větší kusy, na ně klademe steaky, navrch naklademe houby a ozdobíme snítkou řeřichy.