Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Steaky z kýty divočáka na houbách a koření

fotka Steaky z kýty divočáka na houbách a koření
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Steaky z kýty divočáka na houbách a koření:

1 kg kýta z divočáka  | marináda:  | 1 lžíce mletý černý pepř  | 400 ml rostlinný olej  | 1 balíček mletá sladká paprika  | 2 balíčky koření na zvěřinu  | 6 listů bobkový list  | 10 dkg smíšené sušené houby  | 2 dl ocet

Postup přípravy receptu Steaky z kýty divočáka na houbách a koření:

Bobkové lístky rozdrtíme v hmoždíři se sušenými houbami na jemný prášek. Přidáme koření na zvěřinu, mletou sladkou papriku, mletý černý pepř, ocet a olej podle konzistence, aby vznikla jemná pasta. Po promíchání necháme směs 20 minut při pokojové teplotě uležet.

Kýtu nesolíme. Dobře ji potřeme kořenící pastou a necháme v lednici přes noc.

Druhý den kýtu vyjmeme, pořádně promneme opakovaně kořenící pastou a na sádlem vymazaný keramický pekáč rozložíme. Pekáč s kýtou vložíme do na 200°C předehřáté trouby. Zakryjeme. Když asi po půl hodině začne pouštět šťávu a tuk, začneme kýtu přelévat výpekem.

Další půlhodinu pečeme maso zakryté. Pak je vhodné kousek masa zkraje uříznout. Pokud je centrálně růžové, máte medium steak. Když žádnou krvavou nevidíte, máte well done. Když krvavě-růžová šťáva vytéká po zatlačení máte rare.

Steaky z kýty divočáka na houbách a koření podáváme s přílohou podle vlastní chuti. Steaky je možné konzumovat studené, nakrájené na plátky. Přílohu si zvolíme podle chuti. Doporučuji jemně nastrouhaný čerstvý křen smíchaný s nezralými nastrouhanými jablky.




Fotky receptu Steaky z kýty divočáka na houbách a koření:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Steaky z kýty divočáka na houbách a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !