Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Stehýnka s koprovou omáčkou

fotka Stehýnka s koprovou omáčkou
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Stehýnka s koprovou omáčkou:

8 kuřecích stehýnek  | 2 cibule  | trochu oleje  | 2 lžíce mouky  | 400 g smetany  | svazek kopru  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Stehýnka s koprovou omáčkou:

Kuřecí maso důkladně opláchneme a dobře očistíme. Potom ho opékáme na rozpáleném oleji ze všech stran, dokud nezezlátne. Stehna vyndáme na talíř a k oleji přidáme cibuli. Cibuli mírně osmahneme, spíš jen necháme zasklovatět. Přisypeme dvě lžíce mouky a rozmícháme. Mouku s cibulí zalijeme smetanou rozmíchanou s vodou. Omáčku nacháme na mírném ohni minimálně 15 min vařit. Občas ji promícháme, aby se nepřipálila. Nakonec vložíme osmahnutá stehýnka a necháme vše vařit 15- 20 minut. Před koncem přidáme nasekaný kopr.


Fotky receptu Stehýnka s koprovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Stehýnka s koprovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !