Postup přípravy receptu Stehýnka v sezamové kůrce:
Kuřecí stehýnka omyjeme a osušíme. Hořčici smícháme s hřebíčkem, solí, pepřem a 3 lžícemi oleje. Směsí stehýnka potřeme, zabalíme je do fólií a necháme 30 minut v chladu. Pak potřeme alobal olejem, položíme na něj stehýnka a gilujeme je z každé strany 12 minut. Ke konci hustě zasypeme sezamovým semínkem.
Špenát omyjeme a necháme okapat. Okurku omyjeme a nakrájíme na plátky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na osminky. Šalotku i česnek oloupeme a nasekáme. Promícháme česnek, zbylý olej, zakysanou smetanu, cukr, sůl a pepř. Zeleninovou směs a šalotku upravíme na talíři spolu s grilovanými stehýnky.