Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štěpánský punč

fotka Štěpánský punč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Štěpánský punč:

500 ml vody  | 1000 ml červeného vína /Frankovka/  | 50 ml rumu /na porci/  | 3-5 lžic cukru  | 1 konzerva ananasu  | 1 konzerva koktejlového ovoce

Postup přípravy receptu Štěpánský punč:

Do hrnce nalijeme vodu, vysypeme obsah obou plechovek i se šťávou, dobře promícháme a vše uvedeme do varu.

Vroucí základ punče osladíme (ale taky nemusíme), přilijeme víno, ale už nevaříme. Pouze zahřejeme asi na 60 °C - nemusíme mít teploměr, určitě odhadneme.

Do hrníčku nebo skleničky z varného skla nalijeme panáka rumu a zalijeme ho punčem (včetně ovoce).

Štěpánský punč podáváme horký a se lžičkou na ovoce.


Fotky receptu Štěpánský punč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štěpánský punč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda