Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.08. 2018
Dnes má svátek Hana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Štika na zakysané smetaně

fotka Štika na zakysané smetaně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Štika na zakysané smetaně:

1 štika  | 2 lžíce oleje  | 1 lžička pepře  | 60 ml zakys. smetany  | z 1 citron /šťáva/  |  mušk. oříšek  |  sůl

Postup přípravy receptu Štika na zakysané smetaně:

Vykuchanou štiku opepříme vně i uvnitř, polijeme olejem a vložíme na pekáč, pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C zhruba 8-10 minut.
Pak ji zalijeme kysanou smetanou a dále pečeme zvolna (170 °C) asi 45 minut až 1 hodinu.
Když je štika upečená, nakrájíme ji a jednotlivé porce pokapeme na talíři citrónovou šťávou.
Vypečenou šťávu z ryby ještě chvíli povaříme, ochutíme nastrouhaným muškátovým oříškem a nalijeme na jednotlivé porce štiky.


Fotky receptu Štika na zakysané smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štika na zakysané smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !