Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štika s jemnou omáčkou

fotka Štika s jemnou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Štika s jemnou omáčkou:

600 g filetu ze štiky  | 2 vejce  | 50 ml mléka  | 80 g strouhanky  |  sladká paprika  |  oregáno  |  tymián, šalvěj, sušený česnek, chilli, majoránka, bílý pepř  |  olej na smažení  | OMÁČKA:  | 50 g hladké mouky  | 50 g másla  | 120 ml kuřecího vývaru  | 100 ml smetany  | 100 ml sektu  |  sůl

Postup přípravy receptu Štika s jemnou omáčkou:

Rybí filé ze štiky nakrájíme na porce a osušíme v utěrce.
Porce ryby obalíme v mouce, mléku rozšlehaném s vejci a nakonec ve strouhance, do které jsme přidali všechno koření.
V menším kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme vývarem a vaříme asi 20 min. Na závěr přidáme sekt a zjemníme smetanou.
Rybu pomalu smažíme v oleji a podáváme s omáčkou.


Fotky receptu Štika s jemnou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štika s jemnou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !