Použité suroviny receptu Stoemp aux choux de bruxelles:
500 g růžičkové kapusty
| 200 g mrkve
| 60 g másla
| sůl
| pepř
| 1 snítka tymiánu
| 2 snítky petrželky
| bobkový list a vše svázané kuchyňským motouzkem
| 300 g brambor
| špetka muškátového oříšku
Postup přípravy receptu Stoemp aux choux de bruxelles:
Umýt a očistit růžičkovou kapustu a rozříznout ji v půli. Oloupat mrkev a nakrájet ji na 4 díly. Usmažit zeleninu na 30 g másla po 10 min. Přelít studenou vodou, přidat sůl a pepř, bylinky, přivést do varu a vařit po 5 min.
Oloupat brambory a pokrájet je na větší kusy. Přidat je k zelenině a vařit dohromady dalších 15 min. Slít všechnu vodu co se nevypařila.
Rozdrtit vše vidličkou nahrubo,
Fotky receptu Stoemp aux choux de bruxelles:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!