Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Straciatella roláda

fotka Straciatella roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Straciatella roláda:

4 vejce  | 1 van. cukr  | 80 g cukru  | 120 g hl. mouky  | 1 prášek do pečiva  | 6 lžic horké vody  | 1 stracietella krém od dr. oetker

Postup přípravy receptu Straciatella roláda:

Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny a postupně přidáme horkou vodu, mouku s pr. do pečiva a sníh s bílků. Těsto nalejeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 10 min. na 170 °C. Naplníme krémem a dáme ji do lednice. Krém si připravíme dle návodu na krabičce.


Fotky receptu Straciatella roláda:

Straciatella roláda
Straciatella roláda
Straciatella roláda
Straciatella roláda
Straciatella roláda
Fotky vložil: Natural,Nandiči 
Hodnocení receptu Straciatella roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !