Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strouhanková polévka

fotka Strouhanková polévka
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Strouhanková polévka:

1 a 3/8 l vody  | trochu soli  | 12 dkg zeleniny  | 4 dkg másla  | 5 a 1/2 dkg mouky  | 2 ks vejce  | 1/2 dkg hub  | 1/8 l mléka  | trochu pepře  | hrst zelené petrželky

Postup přípravy receptu Strouhanková polévka:

V osolené vodě povaříme na nudličky nakrájenou zeleninu (celer, mrkev, petržel, pórek a spařenou kapustu). Z másla a mouky si připravíme světložlutou jíšku, přidáme do ní vajíčka a usmažíme tak vaječnou drobenku. Poté zalijeme vaječnou jíškovou drobenku zeleninovou polévkou a vše dobře povaříme. Před podáváním polévku okořeníme drceným pepřem zelenou sekanou petrželkou. Do strouhankové polévky můžeme přidat i čerstvé dušené hříbky nebo suché v mléce povařené houby.



Fotky receptu Strouhanková polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Strouhanková polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle