Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.12. 2018
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Štrůdl a la pizza

fotka Štrůdl a la pizza
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Štrůdl a la pizza:

2 cibule  | 10 lžic kečupu  | 500 g listového těsta  | 8 špetek oregana  | 20 dkg pizza šunky  | 250 g plátkového sýra polotaveného  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Štrůdl a la pizza:

Uvedené ingredience jsou na 2 záviny. Listové těsto rozválíme na tloušťku cca 3 mm. Na střed plátu rozložíme plátkový sýr (polotavený, jednotlivě balený v celofánu - zapeče se do těsta)a následně poklademe šunkou. Poté náplň potřeme kečupem a posypeme nadrobno nakrájenou cibulkou. Okraje plátu přeložíme přes střed (aby těsto dobře přilnulo, potřeme okraj těsta bílkem). Takto zabalený závin, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme oregánem (podle chuti je možno nahradit sezamem). Položíme na plech na pečící papír a pečeme v troubě na 200°C cca 30 min. Podáváme teplé i studené.


Fotky receptu Štrůdl a la pizza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štrůdl a la pizza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !