Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štrůdl a la pizza

fotka Štrůdl a la pizza
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Štrůdl a la pizza:

2 cibule  | 10 lžic kečupu  | 500 g listového těsta  | 8 špetek oregana  | 20 dkg pizza šunky  | 250 g plátkového sýra polotaveného  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Štrůdl a la pizza:

Uvedené ingredience jsou na 2 záviny. Listové těsto rozválíme na tloušťku cca 3 mm. Na střed plátu rozložíme plátkový sýr (polotavený, jednotlivě balený v celofánu - zapeče se do těsta)a následně poklademe šunkou. Poté náplň potřeme kečupem a posypeme nadrobno nakrájenou cibulkou. Okraje plátu přeložíme přes střed (aby těsto dobře přilnulo, potřeme okraj těsta bílkem). Takto zabalený závin, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme oregánem (podle chuti je možno nahradit sezamem). Položíme na plech na pečící papír a pečeme v troubě na 200°C cca 30 min. Podáváme teplé i studené.


Fotky receptu Štrůdl a la pizza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štrůdl a la pizza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !