Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Štrúdl pro začátečníky

fotka Štrúdl pro začátečníky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Štrúdl pro začátečníky:

300 g hladké mouky  | 250 g másla  | 10 lžic vody  |  jablka  |  cukr  |  skořice  |  vajíčko na potření

Postup přípravy receptu Štrúdl pro začátečníky:

Mouku, máslo a vodu vypracujeme v těsto. Necháme chvíli v ledničce ztuhnout. Ztuhlé rozválíme na plát, posypeme strouhanými jablky, cukrem a skořicí a zabalíme do šišky. Potřeme vajíčkem a pečeme dozaltova.


Fotky receptu Štrúdl pro začátečníky:

Štrúdl pro začátečníky
Štrúdl pro začátečníky
Štrúdl pro začátečníky
Štrúdl pro začátečníky
Štrúdl pro začátečníky
Štrúdl pro začátečníky
Štrúdl pro začátečníky
Štrúdl pro začátečníky
Štrúdl pro začátečníky
Štrúdl pro začátečníky
Fotky vložil: Natural,Thais,hlouskova,vilka 
Hodnocení receptu Štrúdl pro začátečníky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !