Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studená ředkvičková polévka

fotka Studená ředkvičková polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Studená ředkvičková polévka:

nať ze dvou svazků ředkviček  | 2 brambory  | 2 žloutky  | 1/2 fenyklové hlízy  | 1 l kuřecího vývaru nebo bujon z kostky  | svazeček máty  | 150 g šlehačky  | 30 g másla  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Studená ředkvičková polévka:

Opláchneme ředkvičkovou nať, oloupeme a nakrájíme brambory, omyjeme a na plátky pokrájíme fenykl. Na másle dvě minuty smažíme brambory, pak přidáme nať a fenykl. Ochutíme a dobře zamícháme. Přidáme bujon a přivedeme k varu. Pomalu vaříme 30 minut. Potom odstavíme z ohně, přidáme lístky máty, šlehačku a zamícháme. Podáváme vychlazené.


Fotky receptu Studená ředkvičková polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studená ředkvičková polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !