Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Studená sladká roláda

fotka Studená sladká roláda
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Studená sladká roláda:

těsto: 300 g piškotů  | lžíce kakaa  | 80 g másla  |  vejce  | 80 g cukru  | 2 lžíce rumu  | 3 lžíce mléka  | náplň: 80 g cukru moučka  | 80 g másla  |  vanilkový cukr  |  rum  |  strouhaný kokos nebo oříšky

Postup přípravy receptu Studená sladká roláda:

Piškoty pomeleme nebo rozdrtíme a spolu s ostatními ingrediencemi zpracujeme v těsto. Na igelitovou folii nasypeme strouhaný kokos nebo oříšky. Na to rozválíme těsto na placku a pomažeme nápní. Stočíme do rolády, opět posypeme kokosem nebo oříšky a dáme ztuhnout do lednice. Po ztuhnutí můžeme polít např. čokoládovou polevou. Nakrájíme.


Fotky receptu Studená sladká roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studená sladká roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !