Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Studené pohoštění

fotka Studené pohoštění
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 50

Použité suroviny receptu Studené pohoštění:

krájené kostky sýr tvrdý, různý  |  šunka  |  salám  |  uzené maso  |  klobásy  |  papriky  |  okurky...  | 1/2 hlávky zelí  |  špejle

Postup přípravy receptu Studené pohoštění:

Návod na pohoštění pro ty, kteří nemají rádi pomazánky na chlebíčkách atd....

Do poloviny zelí zapícháme různě dlouhé špejle vždy se soustem něčeho dobrého - podle vašeho výběru. Vytvoříme jakého si ježka ze kterého se postupně uzobává podle chuti hostů. Pohoštění nám nepadá, každý šáhne právě po tom svém.


Fotky receptu Studené pohoštění:

Studené pohoštění
Fotky vložil: vebaveba 
Hodnocení receptu Studené pohoštění
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles