Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.10. 2017
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Suflé z ementálu

fotka Suflé z ementálu
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Suflé z ementálu :

60 g másla  | 50 g mouky  | 250 ml mléka  |  pepř  |  muškátový oříšek  | 4 žloutky  | 3 bílky  | 100 g strouhaného ementálu

Postup přípravy receptu Suflé z ementálu :

Máslo necháme rozpustit, zaprášíme je moukou a zalijeme mlékem. Za stálého míchání přivedeme k varu. Necháme mírně vychladnout a okořeníme pepřem a muškátovým oříškem. Vmícháme 4 žloutky, ementál a tuhý sníh ušlehaný ze 3 bílků. Ihned plníme do máslem vymazané formy na suflé a pečeme asi 20 minut při 180°C. Ihned podáváme.


Fotky receptu Suflé z ementálu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Suflé z ementálu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !