Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.10. 2018
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sulc

fotka Sulc
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sulc :

2,5 kg vepřových kůží  | 2,5 kg masa z hlavy  | 4 ks vepřových nožiček  | 400 g cibule  | 40 g soli  | 6 g celého pepře  | 1 g bobkového listu  |  trochu octa

Postup přípravy receptu Sulc :

Kůže, maso a cibuli uvaříme s kořením v osolené vodě doměkka. Vařené maso obereme od kostí a semeleme. Dle hustoty přidáme vývar a dle chuti ocet a dosolíme. Nalijeme do forem a necháme v chladu ztuhnout.


Fotky receptu Sulc :

Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Fotky vložil: katyakaty,sylver,jelena,mirta 
Hodnocení receptu Sulc
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky