Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sulc

fotka Sulc
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sulc :

2,5 kg vepřových kůží  | 2,5 kg masa z hlavy  | 4 ks vepřových nožiček  | 400 g cibule  | 40 g soli  | 6 g celého pepře  | 1 g bobkového listu  |  trochu octa

Postup přípravy receptu Sulc :

Kůže, maso a cibuli uvaříme s kořením v osolené vodě doměkka. Vařené maso obereme od kostí a semeleme. Dle hustoty přidáme vývar a dle chuti ocet a dosolíme. Nalijeme do forem a necháme v chladu ztuhnout.


Fotky receptu Sulc :

Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Sulc
Fotky vložil: katyakaty,sylver,jelena,mirta 
Hodnocení receptu Sulc
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !