Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.08. 2018
Dnes má svátek Alan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Šumavské bifteky z hovězího masa

fotka Šumavské bifteky z hovězího masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Šumavské bifteky z hovězího masa:

500 g maso hovězí  | dle chuti: pepř mletý  | 1,5 dl mléko  | dle chuti: paprika mletá  | dle potřeby: mouka hladká  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Šumavské bifteky z hovězího masa:

Maso opláchneme, zbavíme tuku a blan a umeleme dvakrát na masovém strojku. Přidáme sůl, mletý pepř, mléko, vše dobře prohněteme a necháme asi hodinu odležet. Potom ze směsi vytvoříme malé bochánky, obalujeme je v hladké mouce promíchané s paprikou a smažíme na oleji po každé straně asi 4 minuty.



Fotky receptu Šumavské bifteky z hovězího masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šumavské bifteky z hovězího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !