Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sušenky se 2 druhy zázvoru

fotka Sušenky se 2 druhy zázvoru
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Sušenky se 2 druhy zázvoru:

1,5 hrnku hl. mouky  | 1 hrnek celozrnné pšeničné mouky  | 3/4 hrnku kandovaného zázvoru  | 1 lžička prdop  | 1/2 lžičky sody  | 1/2 lžičky soli  | 1/2 lžičky zázvoru mletého  | 1 hrnek cukru  | 1/2 hrnku jablečného protlaku  | 1/4 hrnku oleje  | 1 lžička citr. kůry  | 1 lžíce citr. šťávy  | 1/4 lžičky extraktu z vanilky

Postup přípravy receptu Sušenky se 2 druhy zázvoru:

V míse smícháme prvních 7 ingrediencí. V jiné nádobě vyšleháme cukr a zbytek ingrediencí. Přidáme k mouce a lehce promícháme tak, aby se vše spojilo. Přikryjeme a dáme do lednice aspoň na 1 hodinu.
Rukama poprášenýma moukou tvarujeme kuličky (asi 2 lžíce hmoty na kuličku) a skládame na plech vyložený pečícim papírem. Kuličky dlaní trochu zplošťíme a můžeme je před pečením obalit v krystalovem cukru.
Pečeme na 170 st přibližně 15 minut, až mírně zhnědnou.


Fotky receptu Sušenky se 2 druhy zázvoru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sušenky se 2 druhy zázvoru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !