Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.06. 2019
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Švábská jablková bublanina

fotka Švábská jablková bublanina
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Švábská jablková bublanina:

600 g jablek  | lžíce citronové štávy  | 5 vajec  | 220 g cukru  | 125 g másla  | 250 g polohrubé mouky  | půl balíčku prášku do pečiva  |  sůl  |  tuk na vymazání  | 5 lžic merunkové marmelády

Postup přípravy receptu Švábská jablková bublanina:

Jablka oloupeme, rozpůlíme a vykrojíme jádřince. Do klenby jablek uděláme podélné zářezy a hned pokapeme citronovou štávou. Vejce a cukr ušleháme, přidáme máslo, mouku, prášek do pečiva a špetku soli. Rozevírací formu vymažeme tukem, naplníme těstem a navrch naskládáme půlky jablek. Pečeme v troubě asi 50 min. při 200 C. Poté bublaninu potřeme merunkovou marmeládou.


Fotky receptu Švábská jablková bublanina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švábská jablková bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !