Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švábská jablková bublanina

fotka Švábská jablková bublanina
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Švábská jablková bublanina:

600 g jablek  | lžíce citronové štávy  | 5 vajec  | 220 g cukru  | 125 g másla  | 250 g polohrubé mouky  | půl balíčku prášku do pečiva  |  sůl  |  tuk na vymazání  | 5 lžic merunkové marmelády

Postup přípravy receptu Švábská jablková bublanina:

Jablka oloupeme, rozpůlíme a vykrojíme jádřince. Do klenby jablek uděláme podélné zářezy a hned pokapeme citronovou štávou. Vejce a cukr ušleháme, přidáme máslo, mouku, prášek do pečiva a špetku soli. Rozevírací formu vymažeme tukem, naplníme těstem a navrch naskládáme půlky jablek. Pečeme v troubě asi 50 min. při 200 C. Poté bublaninu potřeme merunkovou marmeládou.


Fotky receptu Švábská jablková bublanina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švábská jablková bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !