Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.06. 2016
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Svařák

fotka Svařák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 83

Použité suroviny receptu Svařák:

1l červeného stolního vína  | 4 celé skořice  | 15 ks hřebíčků  | 6 PL cukr  | 1 ks kůra z omytého citrónu (oloupané proužky)

Postup přípravy receptu Svařák:

1. Víno zahřejeme s cukrem, skořicí, hřebíčkem a kůrou. Nesmí se vařit, aby nevyprchal alkohol. 2. Svařené víno necháme 5 minut odstát, pak vyndáme koření. Svařák servírujeme v hrnkách z varného skla.


Fotky receptu Svařák:

Svařák
Svařák
Svařák
Svařák
Svařák
Svařák
Svařák
Fotky vložil: katkina,Natural,paníV,sámo,vocjan 
Hodnocení receptu Svařák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.
Povlečení za nejlepší ceny.
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles