Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.06. 2019
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Svatební koláčky pro naprosté amatéry

fotka Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Svatební koláčky pro naprosté amatéry:

500 g hl. mouky  | 250 g másla  | 250 g ztuženého tuku (omega)  | 60 g droždí (cca 1,5 kostky)  | 2 lžíce mléka  | 2 vejce  | 1 vanilkový cukr  | 1 špetka soli  | dle potřeby: moučkový cukr na obalení  | náplň:  | 1 tvaroh v kostce (ne ve vaničce)  | 2 žloutky  | dle chuti: cukr

Postup přípravy receptu Svatební koláčky pro naprosté amatéry:

Tuk (máslo i omegu) nechte předem dostatečně zmrazit. Před začátkem samotné přípravy těsta nechte rozpálit troubu na 200 stupňů. Oba druhy tuku nastrouhejte na struhadle na velké vločky. Na vál vysypte mouku, do důlku rozklepněte vejce, rozdrobte droždí, přidejte vanilkový cukr, sůl a mléko, tekuté přísady vidličkou lehce prošlehejte a postupně přimíchávejte ze stran víc a víc mouky, až vznikne hustější kaše. Do té přidejte tuk a rychle zpracujte těsto. Rychle proto, že podíl tuku je velký, a při delším zpracovávání se začne těsto lepit. Těsto dejte na deset minut vychladit do lednice.
Mezitím si připravte náplň – vidličkou smíchejte tvaroh, žloutky a cukr, a směsí naplňte igelitový pytlík. Na něm pak odstřihněte růžek a použijte ho jako cukrářský kornout, koláčky se tak dají plnit mnohem rychleji.
Těsto už po vychlazení nezpracovávejte. Z těsta vykrajujte čajovou lžičkou malé kuličky (cca 2 cm v průměru), uhlaďte je rychle v dlani, a pokládejte je na vymazaný plech. Pomoučeným kloubem prstu pak udělejte v koláčcích důlky, které plňte tvarohem. Pod tvaroh můžete také dát trochu marmelády, anebo na tvaroh rozinku. Pečte do růžova, cca 10-15 minut, a poté obalujte v moučkovém cukru. Z dávky se dá udělat cca 140 koláčků.



Fotky receptu Svatební koláčky pro naprosté amatéry:

Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Fotky vložil: Mangovka,MichelePrg,Marci7,Dadulina 
Hodnocení receptu Svatební koláčky pro naprosté amatéry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !