Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sváteční aspik

fotka Sváteční aspik
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sváteční aspik:

1/2 kg kuřete  | 1 konzerva žampionů  | 1 sklenka zeleniny např. moravanka  | 2 sáčky čiré želatiny  | 2 kostky maggi zlatého slepičího bujonu  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Sváteční aspik:

Kuře uvaříme doměkka s kořenovou zeleninou (kousek mrkve, petrželky a celeru) a s kostkami MAGGI Zlatého Slepičího bujónu.

Kuře vkládáme do horké vody, aby maso zůstalo chutné a nevyvařilo se nám do vody!

Necháme vychladnout a maso obereme, nakrájíme na kostky, přidáme sklenici nakládané zeleniny bez nálevu.

Kůži z kuřete a 2/3 konzervy žampiónů pomeleme najemno, přidáme k masu a zelenině, uvaříme aspik podle návodu (vývar + nálev ze zeleniny + aspik ze sáčku).

Vše promícháme, dle chuti přisolíme, připepříme a nalejeme do formy na srnčí hřbet a necháme ztuhnout v lednici.

Krájíme na porce, které ozdobíme čerstvou zeleninou a nakládanými hříbky.


Fotky receptu Sváteční aspik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sváteční aspik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !