Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sváteční kapr, trochu jinak

fotka Sváteční kapr, trochu jinak
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Sváteční kapr, trochu jinak:

4 podkovy kapra  | 3 stroužky česneku  | 2dkg slaniny  | 10dkg žampionů  |  cibule  |  lžička maggi harmonie chuti  |  olej  | 2 lžičky papriky  |  sůl

Postup přípravy receptu Sváteční kapr, trochu jinak:

Porce kapra ve tvaru podkovy - asi 2,5-3 cm silné - osolíme a silně potřeme rozdrceným česnekem. Obalíme v hladké mouce, smíchané se sladkou paprikou. Necháme odležet, asi 1 hodinu.
Pak na tuku kapra usmažíme. Usmažené porce uložíme to tepla. Na pánvi, ve které jsme kapra smažili, rozpustíme jemně nakrájenou slaninu a zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme na plátky nakrájené žampióny, osolíme, přidáme papriku a vše podusíme cca 6-8 minut. Na závěr přidáme MAGGI Harmonii Chuti.
Na talíř položíme porce smaženého kapra. Navršíme na něj žampiony a dozdobíme několika listy hlávkového salátu.



Fotky receptu Sváteční kapr, trochu jinak:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sváteční kapr, trochu jinak
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !