Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svátková vepřová se zelím a bramboráčky

fotka Svátková vepřová se zelím a bramboráčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Svátková vepřová se zelím a bramboráčky:

1 kg vepř. krkovičky  |  sůl  |  pepř  | 1 kg kysaného zelí  | 1 kg brambor  |  mouka  | 2 vejce  | 5 str. česneku  |  majoránka  |  sůl  |  kmín  |  pepř  | 4 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Svátková vepřová se zelím a bramboráčky:

Krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolené a opepřené opečeme na rozpáleném tuku. Uschováme do tepla.
Brambory nastrouháme, vymačkáme vodu, dáme do mísy, přidáme vejce, třený česnek, majoránku, kmín, sůl pepř a ostatní koření podle zavedených zvyků na bramborák. Vypracujeme těsto, na pánvi rozpálíme sádlo a pečeme malé bramboráčky.
Do pekáče nasypeme zelí, poklademe masem, maso překryjeme bramboráčky a necháme zapéct cca 20 - 30 minut v rozpálené troubě. Po 10 - 15 minutách přepneme jen na pečení zhora.



Fotky receptu Svátková vepřová se zelím a bramboráčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svátková vepřová se zelím a bramboráčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !