Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Svázaná tortilla

fotka Svázaná tortilla
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Svázaná tortilla:

4 tortilly  | 1 pikantní hermelín  | 100-150g strouhané nivy  |  máslo na potření  |  drcený barevný pepř  |  provensálské koření  |  sušená petrželka  |  korbáčiky podle potřeby

Postup přípravy receptu Svázaná tortilla:

Pikantní hermelín nakrájíme na tenké plátky, nivu nastrouháme na hrubém struhadle. Korbáčiky rozdělíme na provázky.
Každou tortillu potřeme pouze lehce změklým máslem, posypeme provensálským kořením a drceným pepřem. Podél středu tortilly položíme pár plátků hermelínu, které posypeme petrželkou. Po celé ploše posypeme nivou. Tortilly po jedné pevně zabalíme a svážeme korbáčikovým provázkem (vážeme od středu). Můžeme je i navázat uzlíky, aby nám vyšly na celou tortillu. Takto svázané tortilly dáme asi na 2 minuty zapéct do mikrovlnné trouby, sýr by se měl jen mírně roztékat.
Svázané tortilly rozkrojíme šikmým řezem a ihned podáváme.


Fotky receptu Svázaná tortilla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svázaná tortilla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !