Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švédský tvarohový koláč

fotka Švédský tvarohový koláč
Vložil:
Porcí:9
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Švédský tvarohový koláč:

Sypká směs:  | 3 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek cukru  | 1 prdopeč  |  vanilkový cukr  |  sůl  |  Tvarohová náplň:  | 3 tvarohy  | 1 hrnek cukru  | 3 vejce  | 1/2 l mléka  | 1 vanilkový pudink  |  citronová kůra  | trochu rumu  | ždibec muškátového oříšku  |  rozinky

Postup přípravy receptu Švédský tvarohový koláč:

Všechny suroviny na sypkou směs smícháme. Do misky si dáme všechny suroviny na tvarohovou náplň a ponorným mixérem spojíme. Nelekejte se, je to docela řídké.
Na vymazaný plech nasypeme 2 hrnky sypké směsi, na to nalijeme všechnu tvarohovou náplň, posypeme rozinkami a nasypeme zbytek sypké směsi. Vrch koláče pocákáme rozehřátým tukem, nebo postrouháme ztuhlým tukem. Upečeme dorůžova. Před podáváním necháme minimálně 3 hodinky, aby tvaroh vychladl a ztuhl - jinak bude řídký a vyteče. Já to dělám večer a ke snídani je mňam mňam.......


Fotky receptu Švédský tvarohový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švédský tvarohový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !