Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.07. 2019
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Svěží dvoubarevná bábovka

fotka Svěží dvoubarevná bábovka
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Svěží dvoubarevná bábovka:

12 /18/ dkg másla  | 25 /39/ dkg cukru  | 30 /45/ dkg hrubá mouka  | 3 dkg rozinek  | 2 dkg cukr na posypání  | 3 /5/ ks vejce  | 2 dcl mléka  | 1 bal. prášek do pečiva  |  citr. kůra, trochu kokosové moučky na vysypání formy  | 2 lžíce kakao

Postup přípravy receptu Svěží dvoubarevná bábovka:

Máslo utřeme s cukrem a vejcem, přidáme mléko, mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh. Nalijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a pečeme ve vyhřáté troubě. Chceme-li mít bábovku dvoubarevnou ubereme trochu těsta a přidáme do něho kakao. Já vždy peču bábovku z 1 a 1/2 dávky /uvedené v závorce/. Peču 1 hodinu při 220°C.


Fotky receptu Svěží dvoubarevná bábovka:

Svěží dvoubarevná bábovka
Svěží dvoubarevná bábovka
Svěží dvoubarevná bábovka
Fotky vložil: Mangovka,Marci7,VendaD 
Hodnocení receptu Svěží dvoubarevná bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !