Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Svíčková Diplomat

fotka Svíčková Diplomat
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Svíčková Diplomat:

800 g svíčkové  | 200 g slaniny  | 100 g mandlí  | 1 vejce  |  5 jablek  |  máslo  |  sůl  |  mletý pepř  |  olej  |  bílé víno  |  brusinky  |  cukr

Postup přípravy receptu Svíčková Diplomat:

Svíčkovou posolíme, opepříme, opečeme na rozpáleném oleji a necháme vychladnout. Nyní rozkrájíme slaninu na tenké plátky, potřeme je nastrouhaným jablkem, smíchaným s rozšlehaným vejcem a posypeme je na drobno posekanými mandlemi, které jsme předtím upražili na másle. Slaninové plátky se směsí pokapu vínem, položíme na ně studenou svíčkovou, zabalíme ji do nich, jakož i do alobalu. Dbáme na to, aby špek přišel co nejvíc k masu. Dobře utěsníme, dáme do pekáče s trochou vody a pečeme na středním stupni asi 1/2 hodiny. Mezitím zbavíme 4 jablka jaderníku, naplníme máslem, brusinkami, cukrem a upečeme je podlité trochou vína. Šťávu dáme pod svíčkovou a jablka vedle ní jako přílohu.


Fotky receptu Svíčková Diplomat:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčková Diplomat
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !