Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Svíčková s vínem Chianti

fotka Svíčková s vínem Chianti
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Svíčková s vínem Chianti :

200 g/kus jihoamerická svíčková  | 3 dcl italské víno Chianti Riserva  | 3 dcl omáčka demi-glacé  | 200 g čerstvý listový špenát  |  mořská sůl  | 100 g bio-karotka  |  olivový olej

Postup přípravy receptu Svíčková s vínem Chianti :

Nejdříve si připravíme Chianti Riserva jus: Chianti Riserva nalijeme do kastrůlku a svaříme na třetinu, přidáme stejné množství omáčky demi-glacé a 1 lžíci olivového oleje, provaříme a přecedíme přes jemný cedník. Jihoamerickou svíčkovou osolíme mořskou solí, opepříme a opékáme na olivovém oleji na mírném ohni asi 6 minut z každé strany. Mezitím na olivovém oleji (kávová lžička) opečeme čerstvý listový špenát a na tenké plátky pokrájenou karotku a vše osolíme. Na talíř položíme plátky karotky a čerstvý listový špenát, vedle postavíme steak a přelijeme Chianti Riserva jus.


Fotky receptu Svíčková s vínem Chianti :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčková s vínem Chianti
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !