Postup přípravy receptu Svíčková s vínem Chianti :
Nejdříve si připravíme Chianti Riserva jus: Chianti Riserva nalijeme do kastrůlku a svaříme na třetinu, přidáme stejné množství omáčky demi-glacé a 1 lžíci olivového oleje, provaříme a přecedíme přes jemný cedník. Jihoamerickou svíčkovou osolíme mořskou solí, opepříme a opékáme na olivovém oleji na mírném ohni asi 6 minut z každé strany. Mezitím na olivovém oleji (kávová lžička) opečeme čerstvý listový špenát a na tenké plátky pokrájenou karotku a vše osolíme. Na talíř položíme plátky karotky a čerstvý listový špenát, vedle postavíme steak a přelijeme Chianti Riserva jus.
Fotky receptu Svíčková s vínem Chianti :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!