Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Svíčková se smetanovou omáčkou

fotka Svíčková se smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Svíčková se smetanovou omáčkou:

600 g hovězí svíčkové  | 50 g špeku  | 1 cibule /větší/  | 250 g kořenové zeleniny  | 2 zrnka pepře  |  sůl  | 4-5 zrnek koření  |  zázvor  | 1 bobkový list  |  tymián  | 1/2 poháru kyselé smetany  | 2 lžíce mouky  |  ocet nebo citr. šťáva

Postup přípravy receptu Svíčková se smetanovou omáčkou:

Maso prošpikujeme a po obou stranách opečeme. Osmažíme též zeleninu nakrájenou na kostičky a cibuli. Vše dusíme doměkka. Vypečenou šťávu a zeleninu propasírujeme, spojíme ji s kyselou smetanou a moukou a uvedeme do varu. Ochutíme octem. Plátky masa vložíme zpět a necháme je prohřát.


Fotky receptu Svíčková se smetanovou omáčkou:

Svíčková se smetanovou omáčkou
Svíčková se smetanovou omáčkou
Svíčková se smetanovou omáčkou
Svíčková se smetanovou omáčkou
Svíčková se smetanovou omáčkou
Fotky vložil: piskotik,Marci7,hanina51,vilka 
Hodnocení receptu Svíčková se smetanovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !