Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.10. 2018
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Svíčková Šuang-si

fotka Svíčková Šuang-si
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Svíčková Šuang-si:

600 g svíčkové  | 3 bílky  | 100 g sterilované kapie  |  cibule  | 2-3 stroužky česneku  | 1 dl bílého vína  |  olej  |  škrobová moučka  |  sůl  |  sojová omáčka  |  glutasol

Postup přípravy receptu Svíčková Šuang-si:

Odblaněnou, na hranolky nakrájenou svíčkovou obalíme ve směsi bílků, soli a škrobové moučky. Dáme na menší množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi a prudce osmažíme. Přidáme krájenou kapii, cibuli, česnek a opět osmahneme. Zalijeme bílým vínem a lžící sojové omáčky.


Fotky receptu Svíčková Šuang-si:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčková Šuang-si
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty