Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Svíčková v alobalu

fotka Svíčková v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Svíčková v alobalu:

600 g svíčkové  | 3 zelené paprikové lusky  | 1 celer  | 6 větších žampiónů  | 1 pórek  | dle chuti: sůl  | 1 špetku Glutasolu  |  1/2 lžičky mletého pepře  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce dezertního vína  | 1 lžíce whisky  | 1 lžíce oleje  | 1 list hlávkového salátu  | 2 rajčata

Postup přípravy receptu Svíčková v alobalu:

Svíčkovou nakrájíme na menší plátky (řezy), lehce paličkou naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do připravené alobalové fólie potřené olejem. Mezi plátky masa klademe na nudle nakrájenou zeleninu a žampióny, maso pokapeme dezertním vínem a whisky, přidáme máslo a GlutasoI. Alobal důkladně zabalíme a pečeme v horké troubě asi 30 minut. Před podáváním fólii nožem rozřízneme, porce rozdělíme na jednotlivé talíře a přelijeme vypečenou šťávou. Zdobíme listy hlávkového salátu a na kolečka nakrájenými rajčaty.



Fotky receptu Svíčková v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčková v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !