Použité suroviny receptu Svíčkové medailónky s kari rýží, zelným salátem a koprem:
90 g svíčkové
| 1 lžička oleje
| sůl
| pepř
| 20 g cibule
| 40 g rýže
| 100 g bílého hlávkového zelí
| 10 g sekaného kopru
Postup přípravy receptu Svíčkové medailónky s kari rýží, zelným salátem a koprem:
Medailonky nakrájíme na menší kostičky. Na oleji maso orestujeme, osolíme a opepříme. Propláchnutou rýži osolíme, přidáme kari koření a dáme vařit. Hlávkové zelí zbavíme košťálu, nakrájíme na jemné nudličky, přelijeme vodou a necháme okapat. Potom zelí prosolíme a necháme krátce odležet. Kopr a cibulku jemně nasekáme. Z cukru, octa a oleje připravíme nálev a vše promícháme se zelím. Podáváme. Dobrou chuť!
Fotky receptu Svíčkové medailónky s kari rýží, zelným salátem a koprem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!