Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Svíčkové řezy po myslivecku

fotka Svíčkové řezy po myslivecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Svíčkové řezy po myslivecku:

750 g svíčkové  | dle chuti: sůl a pepř  | 80 g oleje  | 15 g hladké mouky  | 50 g cibule  | 150 g drůbežích jater  | 150 g žampiónů  | 30 g kečupu  | 1/2 dl červeného vína  | 50 g sterilované kapie na ozdobu

Postup přípravy receptu Svíčkové řezy po myslivecku:

Ze svíčkové nakrájíme 2 řezy na jednu porci, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na horkém oleji.Měkké řezy vyjmeme na horký talíř, ve výpeku s olejem orestujeme cibuli s játry nakrájenými na nudličky, přidáme nakrájené žampióny, osmahneme, zalijeme kečupem a červeným vínem a krátce povaříme.Svíčkové řezy touto směsí přelijeme a ozdobíme. Jako přílohu podáváme hranolky.


Fotky receptu Svíčkové řezy po myslivecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčkové řezy po myslivecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !