Použité suroviny receptu Svíčkové řezy s krumlovskou růží:
4 plátky hovězí svíčkové
| 8 plátků anglické slaniny
| 2-3 stroužky česneku
| 100 g Krumlovské růže
| 4 větvičky rozmarýnu
| 30 g másla
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Svíčkové řezy s krumlovskou růží:
Plátky svíčkové ve tvaru nízkých biftečků osolíme, opepříme, po obvodu obalíme slaninou a větvičkou rozmarýnu, a poté ještě upevníme nití. Oloupaný česnek nakrájíme na plátky. V pánvi rozehřejeme máslo s dvěma lžícemi oleje, opečeme česnek a přidáme plátky ze svíčkové, které osmažíme po obou stranách po dobu dvou minut. Na takto osmažené maso nasypeme na kostičky pokrájenou Krumlovskou růži a na přibližně 3 minuty vložíme do rozehřáté trouby. Po vyložení z trouby okamžitě servírujeme.
Fotky receptu Svíčkové řezy s krumlovskou růží:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!