Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Svíčkové řezy s krumlovskou růží

fotka Svíčkové řezy s krumlovskou růží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Svíčkové řezy s krumlovskou růží:

4 plátky hovězí svíčkové  | 8 plátků anglické slaniny  | 2-3 stroužky česneku  | 100 g Krumlovské růže  | 4 větvičky rozmarýnu  | 30 g másla  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Svíčkové řezy s krumlovskou růží:

Plátky svíčkové ve tvaru nízkých biftečků osolíme, opepříme, po obvodu obalíme slaninou a větvičkou rozmarýnu, a poté ještě upevníme nití. Oloupaný česnek nakrájíme na plátky. V pánvi rozehřejeme máslo s dvěma lžícemi oleje, opečeme česnek a přidáme plátky ze svíčkové, které osmažíme po obou stranách po dobu dvou minut. Na takto osmažené maso nasypeme na kostičky pokrájenou Krumlovskou růži a na přibližně 3 minuty vložíme do rozehřáté trouby. Po vyložení z trouby okamžitě servírujeme.


Fotky receptu Svíčkové řezy s krumlovskou růží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčkové řezy s krumlovskou růží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !