Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Svíčkové řezy se zeleninou

fotka Svíčkové řezy se zeleninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Svíčkové řezy se zeleninou:

500 g svíčkové  |  sůl  |  kari koření  | kousek tuku  | 1 větší cibule  | 2 papriky  | 4 rajčata  |  sůl  |  pepř  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Svíčkové řezy se zeleninou:

Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na osm plátků, které na okrajích nařízneme, lehce naklepeme, osolíme a potřeme solí a kari kořením. Necháme zatím odležet.

Na tuku osmažíme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme omyté nakrájené papriky zbavené jádřinců a spařená, oloupaná a nakrájená rajčata. Podusíme ve vlastní šťávě, zamícháme rozklepnuté vejce a podle chuti osolíme.

Naložené maso opečene doměkka na pánvi, podáváme s opékanými bramborami a obložené osmaženou zeleninovou směsí.


Fotky receptu Svíčkové řezy se zeleninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčkové řezy se zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !