Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.01. 2018
Dnes má svátek Drahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Švýcarské knedlíky

fotka Švýcarské knedlíky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Švýcarské knedlíky:

500 g moučných brambor  | 250 g hrubé mouky  | 2 žloutky  | trochu strouhaného muškátového oříšku  | kousíček Hery  |  sůl  |  mletý pepř  | Náplň:  | 150 g anglické slaniny  | 150 g moravského uzeného  | 3-4 lžíce oleje  | 1 cibule  | 1/2 svazku petrželky  |  sůl  |  mletý pepř  |  strouhaný sýr a opečená cibulka na posypání

Postup přípravy receptu Švýcarské knedlíky:

Slaninu a maso nakrájíme na drobné kousky. Oloupanou cibuli a omytou petrželku jemně usekáme. Vařené brambory oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle na vál. Přidáme mouku, žloutky, strouhaný muškátový oříšek, kousíček Hery, sůl, pepř, vypracujeme pevné těsto, z těsta vytvarujeme válec, zabalíme do průhledné folie a necháme 20-30 minut odpočinout. Na rozpáleném oleji osmahneme dozlatova cibuli, přidáme slaninu, maso, krátce opečeme, vmícháme petrželku, vezmeme z ohně a ochutíme solí a pepřem. Těsto vybalíme z folie, rozkrájíme na 1 1/2 cm silné plátky, na vále rozmáčkneme rukou na placičky, lžičkou usadíme náplň, zabalíme a vytvarujeme knedlíky. Knedlíky vaříme v osolené vodě 15-20 minut, vybereme děrovanou sběračkou, rozložíme na papírem vyložený plech, posypeme strouhaným sýrem, zapečeme v troubě dozlatova. Mezitím usekáme oloupanou cibuli, obalíme v mouce a usmažíme v dostatečném množství oleje dozlatova. Knedlíky vyjmeme z trouby, rozložíme na talíře, posypeme cibulkou a ihned podáváme s jakýmkoliv salátem.


Fotky receptu Švýcarské knedlíky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švýcarské knedlíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !