Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švýcarské zapékané brambory

fotka Švýcarské zapékané brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Švýcarské zapékané brambory:

1 kg brambor  | 200 g tvarohu  | 4 lžíce rajského protlaku  | 1 šálek mléka  | 1 lžíčka Rama Culinesse  |  sladká paprika, sůl

Postup přípravy receptu Švýcarské zapékané brambory:

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a na Ramě Culinesse podusíme. Ohnivzdornou misku dobře vymastíme, poklademe do ní brambory a přelijeme tvarohem rozmíchaným v mléce, okořeněným lžičkou papriky a rajským protlakem. Nahoru přidáme ještě pevný sníh z bílku. Pečeme asi 1/4 hodiny


Fotky receptu Švýcarské zapékané brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švýcarské zapékané brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !