Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.12. 2018
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Švýcarské zapékané brambory

fotka Švýcarské zapékané brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Švýcarské zapékané brambory:

1 kg brambor  | 200 g tvarohu  | 4 lžíce rajského protlaku  | 1 šálek mléka  | 1 lžíčka Rama Culinesse  |  sladká paprika, sůl

Postup přípravy receptu Švýcarské zapékané brambory:

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a na Ramě Culinesse podusíme. Ohnivzdornou misku dobře vymastíme, poklademe do ní brambory a přelijeme tvarohem rozmíchaným v mléce, okořeněným lžičkou papriky a rajským protlakem. Nahoru přidáme ještě pevný sníh z bílku. Pečeme asi 1/4 hodiny


Fotky receptu Švýcarské zapékané brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švýcarské zapékané brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !