Víte, kolikátého je Den otců v roce 2017?Víte, kolikátého je Den otců v roce 2017? Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 29.06. 2017
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sypané slané preclíky

fotka Sypané slané preclíky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Sypané slané preclíky:

1 kg polohrubé mouky  | 150 g másla  | 2 vejce  |  sůl  | 30 g droždí  |  mléko podle potřeby  |  mák nebo kmín na sypání  |  mouka na vál

Postup přípravy receptu Sypané slané preclíky:

Z droždí a trochy teplého mléka si připravíme kvásek. Vykynutý nalijeme do mouky, přidáme tuk, vejce, sůl a mléko. Zaděláme tužší kynuté těsto jako na vánočku a necháme ho vykynout. Pak z části těsta vždy vyválíme tenký váleček a nakrájíme z něj špalíky, které opět rozválíme na tenké válečky, konce jim namočíme ve vodě a spojíme je v preclíky. Dáme je kynout. Po vykynutí vhodíme vždy po třech do kastrolu s vřelou vodou a jakmile vyplavou, přendáme je na horký plech a pečeme v hodně vyhřáté troubě dozlatova.


Fotky receptu Sypané slané preclíky:

Sypané slané preclíky
Sypané slané preclíky
Fotky vložil: MichelePrg,zoran 
Hodnocení receptu Sypané slané preclíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !