Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sýrová bába

fotka Sýrová bába
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sýrová bába:

300 g tvrdého sýra  | 0,25 l mléka  | 6 žemlí  | 4 vejce  | 200 g uzeného masa nebo libovolného salámu  | 100 g másla  |  sůl  |  pepř  |  tuk na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu Sýrová bába:

Žemle nakrájíme na plátky a pokropíme mlékem, salám nebo maso drobně pokrájíme, sýr nastrouháme. Dno vymazaného pekáče pokryjeme plátky žemle, ty posypeme masem nebo salámem a strouhaným sýrem. Pokapeme rozpuštěným máslem a tyto vrstvy opakujeme až do spotřebování surovin, končíme vrstvou plátků žemle. Pekáč vložíme do horké trouby a necháme krátce zapéct (asi 15 minut). Pak vše zalijeme vejci, rozšlehanými se solí a pepřem, posypeme zbylým sýrem a ještě zapékáme, až se vejce srazí a na povrchu se utvoří růžová kůrčička. Podáváme se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Sýrová bába:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sýrová bába
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !