0,2 l piva
| 0,2 l vody
| 20 dkg hladké mouky
| 2 ks bílky
| 4 plátky sýra
| 2 ks žloutky
| 2 lžíce tuku
Postup přípravy receptu Sýrové bifteky na pivu:
Pivo smícháme s vodou a velmi zvolna vpracujeme do mouky ( těsto jako na palačinky). Necháme tak hodinku odpočinout. Pak ušleháme tuhý sníh z bílků a jemně vpracujeme do těsta. Plátky sýra asi 1 cm široké potřeme žloutkem, namočíme v těstíčku a smažíme ve větším množství tuku. Bifteky jsou akorát, když po nakrojení kůrky sýr vytéká. Sýrové bifteky na pivu podáváme s chlebem a hlávkovým salátem.
Fotky receptu Sýrové bifteky na pivu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!