Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sýrovo-vepřové karbanátky

fotka Sýrovo-vepřové karbanátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sýrovo-vepřové karbanátky:

400 g sýra  | 500 g mletého masa  | trochu krupice  | trochu mléka  | 2 vejce  | 1 stoužek česneku  | 1 malá nakrájená cibulka  | podle chuti sůl  | podle chuti pepř  | podle chuti sladká paprika  | podle potřeby tuk  | podle potřeby mouka  | podle potřeby strouhanka

Postup přípravy receptu Sýrovo-vepřové karbanátky:

Sýr nakrájíme na plátky půl centimetru tlusté, pomažeme máslem, posypeme paprikou a dáme na hodinu do ledničky. Mezitím si připravíme maso pečlivě ho promíchávajíce s utřeným česnekem, vejci, cibulí, solí a pepřem. Přidáme také trochu krupice spařené v horkém mléku. Sýr oblepíme pečlivě masem, obalíme v strouhance smíchané s moukou a dáme karbanátky ještě na hodinu do lednice. Pak karbanátky usmažíme na rozpáleném oleji.



Fotky receptu Sýrovo-vepřové karbanátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sýrovo-vepřové karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !