Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Szegedínské závitky

fotka Szegedínské závitky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Szegedínské závitky:

4 plátky vepřového masa  | - hořčice  | - paprika  | plátek anglické slaniny  | - okurky  | 1 kg kyselého zelí

Postup přípravy receptu Szegedínské závitky:

Plátky vepřového, nejlépe libovou krkovičku, naklepeme, osolíme, posypeme paprikou, potřeme horčicí, položíme pláteček anglické slaniny (chtělo by to domácí špek, co tak krásně voní po uzení) a na ten plátek slaniny položíme plátek okurky. Než to začneme dělat, vezmeme kysané zelí (musi být opravdu kysané, pisatelka jednou omylem vzala marinované a ta chuť byla pryč, protože vše překryla vůně zelné marinády). Zelí lehce propláchneme a dáme podusit na oleji a kousku toho voňavého špeku. Bez podlévání, jen tak prohřejeme a navoníme. Než připravíme plátky, tak to akorát prochladne. Pak kopeček zelí položíme ještě na okurku a smotáme, jako když děláme ptáčky. Skleněnou (nebo jinou) zapékací mísu vysteleme zbylým zelim a na ně položíme závitky, podlejeme, pokapeme olejem a šup s tím do trouby.


Fotky receptu Szegedínské závitky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Szegedínské závitky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc