Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Táborská bašta

fotka Táborská bašta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Táborská bašta:

400 g vepřového, uzeného bůčku  | 400 g vepřové krkovice bez kosti  | 2 paprikové klobásy  | 400 g kysaného bílého zelí  | 1 cibule  |  hladká mouka  |  cukr  |  sůl  |  kmín  | 2 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Táborská bašta:

Uzený bůček dáme do vroucí vody a zvolna vaříme doměkka. Pak ho vyndáme a za tepla vykostíme. Krkovici nasolíme a pokmínujeme, vložíme do pekáče a mírně podlijeme vodou. Pečeme v troubě za občasného podlévání vypečenou šťávou dozlatova. Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zaprášíme moukou a necháme provařit. Paprikovou klobásu rozřízneme podélně, nařežeme "na ježka" a opečeme na tuku. Zelí zalijeme vroucí vodou, přidáme kmín a dusíme do poloměkka. Mezitím osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, zasypeme moukou a připravíme světlou zásmažku. Tu pak vmícháme do zelí. Dochutíme cukrem a solí. Podáváme s hrnkovými knedlíky.


Fotky receptu Táborská bašta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Táborská bašta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !