Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Táborská bašta

fotka Táborská bašta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Táborská bašta:

400 g vepřového, uzeného bůčku  | 400 g vepřové krkovice bez kosti  | 2 paprikové klobásy  | 400 g kysaného bílého zelí  | 1 cibule  |  hladká mouka  |  cukr  |  sůl  |  kmín  | 2 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Táborská bašta:

Uzený bůček dáme do vroucí vody a zvolna vaříme doměkka. Pak ho vyndáme a za tepla vykostíme. Krkovici nasolíme a pokmínujeme, vložíme do pekáče a mírně podlijeme vodou. Pečeme v troubě za občasného podlévání vypečenou šťávou dozlatova. Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu zaprášíme moukou a necháme provařit. Paprikovou klobásu rozřízneme podélně, nařežeme "na ježka" a opečeme na tuku. Zelí zalijeme vroucí vodou, přidáme kmín a dusíme do poloměkka. Mezitím osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, zasypeme moukou a připravíme světlou zásmažku. Tu pak vmícháme do zelí. Dochutíme cukrem a solí. Podáváme s hrnkovými knedlíky.


Fotky receptu Táborská bašta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Táborská bašta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice