Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tagliatelle s mečounem

fotka Tagliatelle s mečounem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Tagliatelle s mečounem:

400 g tagliatelle (úzkých plochých nudlí)  | 400 g mečouna  | 1 svazek petrželky  | 1 svazek máty  | 5 lžic olivového oleje  | 2 lžíce citronové šťávy  | 2 stoužky česneku  |  pepř

Postup přípravy receptu Tagliatelle s mečounem:

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství oso­lené vody podle návodu na obalu. Poté je scedíme a necháme okapat. Rybu omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na kostky velké asi 2 cm. Bylinky omy­jeme, osušíme a otrháme z nich lístky. Několik jich odložíme, ostatni nadrobno posekáme a smícháme se 3 lžícemi oleje a citronovou šťávou. Mečouna opékáme ze všech stran asi 3 min. na 2 lžících oleje. Přilisujeme oloupaný česnek a při­dáme bylinkový olej, ještě krátce smažíme. Osolíme a opepříme. Těstoviny vmícháme do bylinkové rybí směsi a podáváme ozdobené zbytkem bylinek.


Fotky receptu Tagliatelle s mečounem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tagliatelle s mečounem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !